Szemes és Őrölt kávé
A Barbaro márkát 1956-ban alapította Don Giovanni Iovine a nápolyi térséghez tartozó Santa Maria la Carità falujában, közvetlenül a Sorrentói-öböl mögött. Ez az idilli helyszín kiváló környezetet biztosított a vállalkozás növekedéséhez, köszönhetően a nápolyi kávékultúra és a kiválóság iránti szenvedély egyedülálló elegyének.
A céget ma az Iovine család harmadik generációja vezeti. Giovanni Iovine, a vállalat ügyvezető igazgatója és egyben a Barbaro Caffè márka megálmodója, modern elemeket hozott a márkába, miközben megőrizte a családias, kézműves szemléletet, amely biztosítja, hogy a kávékeverékek továbbra is a nápolyi eszpresszó-hagyomány szerint készüljenek.
Iovine elkötelezett az új termékek fejlesztése mellett, hogy megfeleljen a folyamatosan változó piaci igényeknek – mindezt úgy, hogy közben hű marad a nápolyi eszpresszó lényegéhez.
Modern gyártás: Hagyomány és technológia harmóniája
A tökéletesség mestersége
Kiemelt figyelmet fordítanak az adagos rendszerű kávék fejlesztésére, így a Caffè Barbaro számos géptípushoz kompatibilis formátumban is elérhető: Nespresso®, A Modo Mio®, Dolce Gusto®, Uno System®, Caffitaly®, Bialetti® és még sok más.
A kávéválaszték mellett különleges ízesített kapszulák és podok is elérhetők, például: csokoládé-mogyoró, ginzeng, karamell, whiskey-krém, Cafesnello és további ínycsiklandó variációk.
A modern gyártástechnológia, valamint a család szakértelme és szenvedélye garantálja a termékek magas minőségét – ez a következetes minőség kulcsszerepet játszott a márka nemzetközi sikerében is.
Nápoly partjaitól indult egy kávémese
A 2000-es évek elején Sir Cirillo elindult, hogy messzebbre vigye a nápolyi kávé örökségét. Útja során bejárta Kínát, a Földközi-tenger térségét és a Közel-Keletet.
Célja az volt, hogy a nápolyi kávékultúra gazdagságát és hagyományait megismertesse a világgal. E küldetés végül New York városáig vezetett, ahol a Caffè Barbaro márka túllépett az olasz határokon, és nemzetközi hírnevet szerzett.
A Barbaro kávé ma már kulturális történetet mesél, amely messze túlmutat nápolyi gyökerein, és egy világszerte elismert, gazdag kávéélményt képvisel.
Most pedig megérkezett Magyarországra is.